D
d
D
d
D

17 december 2009

They call me little Love Child


Ibland känns det som om det inte finns något finare än att vakna upp till ett vinterlandskap utanför fönstret. Speciellt inte när man hittar ett mail i inboxen från ens bästa vän jorden över där det står att hon saknar en och att hon t.om drömt om en i natt.

Anna du är och kommer alltid att vara min finaste, finaste Alingsåsare.

Och så här såg Malmö ut i morse då jag vaknade med en vibrerande kropp. För i går, i onsdags hade Christoffer förfest. Det var nämligen Tomtefest på KB. Vi drack många öl, spelade spel på golvet och minglade massor under köksfläkten med de finska kommunisterna som gästade tillställningen. Jag var först inte alls sugen på att gå ut men efter en liten övertalning tog jag mig i kragen.


Väl inne på KB drack vi mer öl och fler drinkar. När klockan sedan slog fyra och KB stängde för natten, rörde vi oss vidare ut i den vackra snöyran, åt biskvier och gick hemmåt. Det var en fin kväll oavsett konstigheter. Och du, om det finns en gud där uppe som det är många som tror. Då vet jag att han skapade misteln av en orsak.


det kändes ju som lördag :(

2 kommentarer:

Maja sa...

Åh, vilka härliga Malmöbilder. Nu längtar jag "hem"! Jag gillar mannen i rullstol som ser ut som om han precis tappat något :) Det får mig att undra vad...

Fiskdamm sa...

"...För i går, i lördags hade Christoffer förfest..."
Det var väl änna inte i lördags? :P